top of page
Welkom in Un Petit Coin de Paradis, een stukje paradijs!
Met de heuvels als horizon en de folklore als achtergrond
 
Het huisje is gelegen in het hart van het natuurpark van het Pays des Collines, op een heuvel tussen de dorpen Vloesberg en Elzele. U verblijft in het huis van folkart-kunstenaar en -bezieler Jacques Vandewattyne, alias Watkyne, van wie u de creatieve wereld deelt via zijn schilderijen en sculpturen.
 
Het huisje bevindt zich vlakbij de Sentier de l’Etrange, (het Pad van het Vreemde), zijn bekendste artistieke creatie, waarop u het heuvelachtige landschap van Elzele op een ludieke manier kunt doorkruisen. Het bevindt zich in het hart van een regio met tal van andere ontdekkingsmogelijkheden: het biercircuit met de beroemde Quintine, bewegwijzerde wandel- en fietsroutes tussen heuvels en windmolens om het hart van het Pays des Collines te ontdekken.
 
U bevindt zich ook op enkele kilometers van het centrum van Elzele met zijn handelszaken en in de buurt van de steden Lessen (Gasthuis O.L. Vrouw met de Roos), Aat (Reuzenhuis) en Ronse. Het dierenpark Pairi Daiza ligt op ongeveer 30 km afstand. Nog een beetje verder kunt u Doornik, Rijsel, Gent of Brugge ontdekken...!
 
Een ideale plek om weer aan te knopen met een zekere betoverende idee van de folklore, bevolkt met welwillende heksen en een vaak grappige duivel!

ACTUALITEIT

bottom of page